The Toronto Drug Bust: Poklon hrvatskoj publici

Oglas

Grupa The Toronto Drug Bust iz Slovenije hrvatskoj publici daruje obradu pjesme “Video Killed The Radio Star” koju su pjevač Izak Košir, gitaristi Tamir Gostiša i Vid Polončič Ruparčič i ostali snimili za prvi međunarodni medijski festival u Sloveniji – Forward.

The Toronto Drug Bust uskoro će snimiti video spot za još jedan cover, “Man on the Moon” skupine REM. Pjesma u izvođenju ovog slovenskog benda našla se na kompilaciji “Project REM: Pure Music Energy”.

Dokaz da bend predvođen Izakom Koširom vrijedno radi na svojoj karijeri jest i vijest da će izdavačka kuća Subkulturni Azil iz Maribora u narednim mjesecima objaviti koncertni vinyl “Live From Helsinki” u ograničenoj nakladi od 300 primjeraka, koji predstavlja snimke s turneje održane u Finskoj 2011. godine.

The Toronto Drug Bust, koji su ove godine nastupili na velikom broju festivala u regiji, ne zapostavljaju rad na novim pjesmama, te svoje drugo studijsko ostvarenje najavljuju za 2013., ali za sada nisu željeli otkriti više detalja.

Frontmen Izak Košir poželio je hrvatskoj publici sve najbolje u novoj godini: “Voljeli bismo da u skorije vrijeme ponovo posjetimo Hrvatsku, jer nosimo odlična iskustva sa koncerata. Svima u 2013. godini želimo dobre prijatelje, glazbu, divlji ples i ljubav … i ne vjerujte svemo što vidite na televiziji! Kao moto za godinu koja dolazi citiraću Malog princa: Suština se očima ne da sagledati. Sretno!

foto: Saša Huzjak

Ček dis aut