Samosvjetlo predstavili spot za prvi singl

Nakon premijere singla SVE ŠTO JE IZA NAS kojime su Zoran čalić, Jernej Šavel, Levi Levačić i Dejan Slak predstavili svoj novi projekt, grupu SAMOSVJETLO, u produkciji slovenske kuće WAREHOUSE COLLECTIVE i režiji Dareja Šömena predstavljaju debitantski video spot.

Prema riječima Samosvjetla, video ‘Sve što je iza nas’ je nastao sasvim spontano i prati bend na putu prema njihovom prvom koncertu održanom u Zagrebu u ožujku ove godine. Pet dana kasnije, Darej je oboružan kamerom i okružen ekipom kamermana,  Samosvjetlo pratio i u Ljubljani gdje su nastupili kao predgrupa britanskoj grupi TOY.

Grupa Samosvjetlo nastupit će u na prvom izdanju festivala ‘Biggest Little Rock Festival’ koji će se održati od 05. do 07. lipnja u Zagrebu u klubu Hard Place.

Samosvjetlo je psihodelični rock bend formiran na inicijativu Zorana Čalića, dugogodišnjeg gitariste i autora legendarnih Majki.

Uz Zorana Čalića, jezgru benda još neka poznata lica glazbene scene: Levi Levačić (Mayales, ABOP..), Dejan Slak (Moveknowledgement) i Jernej Šavel (ex Psycho-Path, Lollobrigida).

Ček dis aut