”Zadnje riječi”- Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle / prvi singl sa soundtracka filma Kauboji

kaubojiDok očekujemo premijeru filma Kauboji u Puli, predstavljamo vam prvi singl “Zadnje riječi” sa soundtracka filma. Riječ je o autorskoj skladbi Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića, koji su radili glazbu za film.

„Zadnje riječi“ pjeva Ivanka, a glazbenu podršku joj pružaju podršku Mrle, Vlado Simčić Vava i Rene Mazurkijević.

Izlazak soundracka filma Kauboji pod producentskom palicom Iztoka Turka očekuje se na jesen u izdanju Dallas Recordsa. Na soudtracku će se naći desetak skladbi, većinom autorskih, uz nekoliko obrada koje u filmu izvode glumci Ivana Rushaidat, Matija Antolić i Rakan Rushaidat.

 

Informacije o filmu:

Film Kauboji adaptacija je istoimene predstave koja je osvojila publiku. Redatelj je Tomislav Mršić, a glumačka postava u filmu identična je onoj s kazališnih dasaka: Saša Anočić, Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Radovan Ruždjak, Ivana Rushaidat i Rakan Rushaidat.

Kratki sinopsis:

Šest muškaraca, jedna žena (i njezin brat) okupljaju se s jednim ciljem – napraviti predstavu. Za dramaturški predložak odabiru vestern. Jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civilizacije i divljine, protagonisti razvijaju svoje životne priče neminovno utječući i mije¬njajući jedni druge. No, kako vrijeme prolazi, predstava sve više izgleda kao nemoguća misija…

Film Kauboji u  produkciji Kabineta u kinima očekujemo u listopadu, u distribuciji Blitz film i videa.

Ček dis aut