Sve je spremno za 14. Seasplash festival – donosimo detaljan raspored

seasplash 2016

Nakon dugog mozganja i preslagivanja, detaljan raspored nastupa svih izvođača po danima dobio je svoj konačan oblik. Seasplash tim sada može mirno spavati. Sve je spremno za početak.

Do početka 14. Seasplash festivala, najopuštenijeg domaćeg festivalskog događanja u regiji, dijeli nas još samo nekoliko dana. U četiri dana trajanja, od 21. do 24. srpnja, Seasplash će u ovogodišnjem posebnom, soundsystem izdanju, okupiti štovatelje bass glazbe i kulture, koji će imati priliku čuti i vidjeti više od 70 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggaea, duba, electra, jazza, funka, hip-hopa i srodnih glazbenih pravaca.

Seasplash-2016-knjizica-2016-02-0600

Soundsystemi i izvođači su raspoređeni na pet pozornica – MainSplash, LiveSplash, ElektroSplash, SoundSplash i BeachSplash, dok se filmski program u selekciji DORF-a odvija u FilmSplash zoni.

Program će trajati svakodnevno, od ranog poslijepodneva pa sve do jutarnjih sati, a uz glazbeni program tu je i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona i mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja.

Seasplash-2016-knjizica-2016-01-0600