The Wall Live 13.04.2011. – ARENA ZAGREB

wall

Kao što je i najavljeno, na današnjoj press konferenciji objavljeni su detalji oko nastupa Roger Waters-a i The Wall Live u Zagrebu.

Do današnjeg dana, The Wall je izveden samo 31 put od strane svog kreatora, uključujući i Floydovu turneju 1980 – 1981 kada su imali istoimenu turneju. Roger Waters je ‘uskrsnuo’ The Wall 1990. na jednom od najvećih održanih koncerata na kojemu se slavio pad Berlinskog zida. Taj inspirirajući događaj u Postdamer Platzu je privukao više od pola milijuna ljudi, a dok su milijuni ljudi gledali televizijski prijenos koncerta, kritičari su ocijenili koncert kao ‘najbolji show ikada’ te zaključili da je Waters postavio nove standarde u koncertnom svijetu.

Waters otkriva da je, kako bi The Wall imao jednaku snagu 2011. kao što je to imao i 1990., svaku pjesmu ponovno obradio te je prigrlio nove tehnologije i specijalne efekte kako bi genijalnost The Walla u potpunosti došla do izražaja.

‘Video tehnologija je danas potpuno drugačija nego što su to bile 90- tih, pa sada imamo mogućnost raditi video projekcije duž 700 kvadratnih metara video zida’ kaže Roger.

The Wall Rogera Watersa će proputovati kroz 25 europskih gradova, dok u Zagrebu nastupa 13. travnja u Areni, obilježavajući 30 godišnjicu izlaska istoimenog albuma a uz Watersovo nagovještanje da bi ovo mogla biti njegova poslijednja velika turneja, jasno je da će ulaznice za ovaj koncert biti najtraženija ‘roba’ na tržištu u poslijednjih 10 godina.

ULAZNICE I PRODAJA:

Ulaznice u prodaju kreću 1.rujna na svim prodajnim mjestima sistema Eventim a podjeljene su u nekoliko kategorija:

VIP LOŽA: 800kn
TRIBINA DOLJE: 400 kn
TRIBINA GORE: 360 kn
PARTER: 360 kn

POSEBNI PAKET:

Za ovaj vrhunski show, Roger Waters je pripremio i posebni paket za najveće fanove koji sadrži:

· Ulaznicu za 1. Kategoriju sjedala (tribina dolje) koja je smještena unutar prvih 15 redova u sektoru 102
· Posebno dizajniranu majicu
· Poster turneje- limitirano izdanje
· Službeni program turneje
· Akreditacija za uspomenu
· Set bedževa
· Ekskluzivni Roger Waters – The Wall poklon

Cijena ovog posebnog paketa iznosi 1650 kuna (400 kuna ulaznica + 1250 kn paket) a rezervirana je za samo 100 sretnika.