Tommy Emmanuel, australska gitaristička zvijezda ovo ljeto u Zadru

tommy emmanuel

Nakon 10 godina od prvog nastupa u zadarskom kazalištu, najveći svjetski fingerstyle gitarist i jedan od generalno najboljih svjetskih gitarista današnjice, australska zvijezda, Tommy Emmanuel, gostovat će ovog ljeta u Zadru. Koncert će se održati na Trgu pet bunara u četvrtak, 4.8.2016. godine, u 22h.

Tommy Emmanuel, dobitnik preko 50 nagrada za svoj rad, između ostalog i nagrade Grammy, vrlo je dobro poznat hrvatskoj publici. Na njegovim nastupima u Rijeci (3 koncerta), Opatiji, Kastvu, Zagrebu (6 koncerata), Osijeku, Čakovcu, Splitu (2 koncerta) i Puli nastupio je pred više od 50.000 ljudi. Surađivao je s brojnim glazbenicima s ovih prostora – izdvajamo dugogodišnju suradnju s Vlatkom Stefanovskim, gostovanje na albumu Gibonnia, nastupi s Massimom kao i Josipom Lisac, mnogi nastupi s Damirom Halilićem – Halom, itd.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio (www.entrio.hr), kao i na prodajnim mjestima TIC Zadar, kao i na svim ostalim prodajnim mjestima u sustavu Entria. Promo cijena ulaznica je 140 kn u prvih 5 dana prodaje, a nakon toga 160 kn. Sva su mjesta sjedeća, a broj ulaznica je ograničen.