10.02. Mochvara: ANTI-VALENTINOVO uz MALEHOOKERS i goste

anti-valentinovo-malehooker

Zagrebačka klupska atrakcija – Malehookers pripremaju veliki koncert za 15. godišnjicu benda i proslavu ANTI-VALENTINOVA u petak u zagrebačkoj Močvari 10.02.2012.

„Romantika najbolje prodaje. Raskrinkavanje laži o tome da romantika ima nekakve veze s ljubavlju je ono što  prožima tekstove Malehookersa. Zbog toga smo izabrali Valentinovo kao dan kojem će se Malehookersi nasmijati u facu kao prazniku glupavih. Jedino zdrav razum i inteligencija vode ljubavi. U to ime proslavimo ANTI-VALENTINOVO kao festival prave ljubavi i iskrenih odnosa bez trošenja para na gluposti.“

mh_edited-2I dok mnogi izvođači spremaju svojim koncertima obilježiti dan zaljubljenih Jerry A.G. ovim riječima poziva sve one koji ovaj dan doživljavaju drugačije da se pridruže Malehookersima i njihovim gostima u proslavi – ANTI-Valentinova. Dok u svijetu ovaj pokret podržava sve više ljudi, boreći se i na taj način protiv ‘prodaje romantike od strane korporacija i krupnog kapitala’, ovo će biti prva ovakva ‘proslava’ u Hrvata.

Za ‘mjesto zločina’ izabrana je zagrebačka Močvara, a bend ovim koncertom obilježava 15.godina nastanka uz slogan ’15.godina zdravog razuma’. Koncert će biti zabilježen i u audio i u video izdanju, a proslavu će uveličati domaći i strani (!) gosti. Malehookers svojim fanovima spremaju pjesme iz svih faza svoje karijere, tako da će se na listi naći i stvari koje bend odavno nije svirao uživo.

Tko će se pojaviti na pozornici sa Malehookersima još neka ostane tajna, ali sa sigurnošću možemo potvrditi da će biti i više nego žestoko!

Informacija o cijeni karata i prodajnim mjestima slijedi.

http://www.malehookers.hr/
http://www.facebook.com/pages/Malehookers/182158825207

Ček dis aut