Deveto izdanje festivala Ferragosto JAM objavilo je raspored izvođača po danima

rasporedDeveto izdanje festivala Ferragosto JAM objavilo je raspored izvođača po danima,tako će između ostalih prvog dana festivala, četvrtak, 4.8., na Piknik stageu nastupiti: M.O.R.T., Edo Maajka, ABOP, Kawasaki 3p, Loš Primjer, a večer će zatvoriti dj Kneža sa najvećim Dance Hardom do sada viđenim. Drugi dan, petak, 5.8. na binu se penju: Josipa Lisac, Elemental, Atheist Rap, Mašinko, Kiša Metaka, Auguste, Ti, Plastic Knives, Blaw:Blaw, te se drugog dana kreće također sa Izštekanim stageom, #DobroJutro stageom i Pssst party stageom. Treći dan, subota, 6.8., rezerviran je za: Bajagu, Six Pack, Laku, Pipse, Bad Copy, Lovely Quinces, Lady Jelenu, Beat Busterse, Bassingu, koji će se izredati na sva 4 festivalska stagea. Također u subotu biti će održan i 6. memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Krunoslav Bošnjak”. Sve dane festivala očekuje nas i Chill Zona. Detaljnije proćitajte u našoj prethodnoj najavi.

Ferragosto JAM 9 održava se od 4. do 7. kolovoza u Orahovici na Orahovačkom jezeru, svim posjetiteljima osiguran je popust na vlak, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera te besplatan festivalski kamp.

Festivalske ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti za 100kn putem Entrio.hr sustava ili na pretpodajnim mjestima. Također u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice koje se, za 80kn, mogu iskljucivo kupiti online putem Entrio.hr ili na ulazu festivala za 95kn.

Ček dis aut