Iron Maiden rasprodali tri sektora Spaladium Arene

th2_IronMaidenSaoPaolo

Nešto više od dva tjedna uoči nastupa grupe Iron Maiden u Spaladium Areni potpuno su rasprodani Parter I VIP, što, uz ranije popunjen Headbangers Pit, čini ukupno tri sektora dvorane za koje više nema ulaznica. U prodaji su dostupni još jedino Tribina dolje i Tribina gore.

Najveći rock događaj 2016. u Hrvatskoj gostovanje je Iron Maidena, najvećeg heavy metal benda svih vremena. Grupa stiže u sklopu ogromne “The Book Of Souls turneje” kojom su dosad obišli Sjevernu, Srednju i Južnu Ameriku, Aziju, Afriku te stigli do Europe.

Splitski koncert 27. srpnja jedan je od “najintimnijih” koje bend svira na turneji. Originalan kapacitet Spaladium Arene smanjen je sa 13 na 11 tisuća zbog masivne produkcije koju donose sa sobom. Kroz vrata Arene ući će najveća produkcija ikad unešena u dvoranu jer Maideni donose kompletno ozvučenje, rasvjetu, pirotehniku i scenografiju.

Popravljeni-Ed-Force-One

U prodaji su trenutno dostupne ulaznice za Tribinu dolje po cijeni od 340 kn te Tribinu gore po cijeni od 320 kn. U prostoru Spaladium Arene ti sektori nalaze se puno bliže pozornici nego primjerice dijelovi partera na prošlom koncertu na Poljudu.

Princip ulaska u dvorane i sve pojedinačne sektore (Headbangers pit, VIP sjedenje, Parter stajanje, Gornje tribine, Donje tribine) bit će službeno objavljen tijekom sljedećeg tjedna.

Ček dis aut