Jedini zahtjev – purica i Mercedes E-klase


Backstreet-Boys-jv06Samo desetak  dana dijeli nas od velikog spektakla u zagrebačkoj Areni – koncerta vokalne skupine  Backstreet Boys! Pripreme za koncert su pri kraju, a rasplesani dečki su od svih mogućih želja jedino tražili velike količine vode I lokalnih piva, puricu s mlincima  I vožnju u luksuznim Mercedesima.

Dečki u Zagreb dolaze dan ranije, točnije 26.11.  a kako je upravo na taj datum  veliki američki praznik,  Dan Zahvalnosti , zatražili su da im osiguramo nekoliko velikih  tradicionalnih hrvatskih purica. Obzirom da vole Europu kojoj duguju svoju svjetsku slavu, tražili su samo domaća pića te izrazili želju da razgledaju Zagreb po kojem će ih voziti luksuzni Mercedesi E klase.

Ulaznice za koncert još uvijek su u prodaji a svi koji su ulaznice već kupili te oni koji to tek planiraju, mogu ući u dvoranu od 19 sati kada se otvaraju vrata.

Naravno, sretnici koji će osvojiti upoznavanje sa ‘Beksićima’ dolaze na tonsku probu gdje će se slikati sa svojim idolima te u intimnoj atmosferi odgledati dio generalne probe. Službeni početak koncerta je u 21 sat.

Ovaj je koncert značajan za još jednog mladog pjevača – Bojana Jambrošića. Naime, Bojan će po prvi puta zapjevati svoje nove pjesme s nadolazećeg albuma u zagrebačkoj Areni kao predizvođač Boysima.

Novi album Backstreet Boysa ‘This is Us’ već je nekoliko tjedana u prodaji u izdanju Menart recordsa.

Svi koji to nisu, neka nabave svoju ulaznicu na vrijeme kako bi prisustvovali vrhunskom spektaklu najvatrenije četvorke, čiji nastup s nestrpljenjem čekamo već gotovo desetljeće.

Ulaznice po cijeni od 200 kn za stajanje, 250 kn za tribinu i 500 kn za lože mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem njihove web stranice www.ticketpro.hr.Ček dis aut