Jonathan Davis „otvorio dušu“ dok je pisao materijal za nadolazeći album

korn

Kornov gitarist Brian „Head“ Welch kaže da je vokal „ogolio svoju dušu“ dok je bend pisao glazbu specifično za publiku na koncertima.

Korn je napiso nadolazeći album kako bi se bolje povezali s publikom na „live“ koncertima, kaže Brian Welch. Gitarist kaže da je vokal Jonathan Davis „ščepao svoju dušu i otvorio ju u potpunosti“ na intenzivnom nasljedniku „The paradigm Shift“ iz 2013.

Head je izjavio za HardDrive Radio: “Definitivno bih opisao ovu Kornovu glazbu intenzivnom. Nedavno sam baš govorio nekome kako smo napisali obvaj album razmišljajući o tome kakav je Korn bio kad smo tek počinjali. Mislim da smo naučili pisati pjesme – možemo napisat i dosta dobre pjesme. Ali što je Korn? Započeli smo ovaj bend razmišljajući o koncertima uživo i što bi publika radila s nama. Kako s možemo povezati s publikom? I na taj način bismo pisali pjesme tako da je na novom albumu cijelo razmišljanje je bilo – što će se dogoditi kad budemo svirali ovu pjesmu? Što će se dogodii kad budemo svirali ovaj riff? I to je novi album. Jednostavno je intenzivan.

Ček dis aut