Justin’s Johnson singlom najavljuju novi album

Novim singlom “Poduzetnik” Justin’s Johnson najavili izlazak drugog još neimenovanog studijskog albuma. Splitski ska-punkeri ispromovirali su album prvijenac “Na krivom mjestu u pravo vrijeme”, objavljen pod etiketom Croatie Records, diljem Hrvatske i regije.

Drugi studijski album trebao bi svjetlo dana ugledati 2015. godine, i, što možemo čuti i na ovom singlu, najavljuje novi, svježiji zvuk benda.

“Singl počinje upečatljivom brass linijom u usporenom reggae ritmu, potom se lagano gradi prema plesnom ska grooveu, da bi na kraju kulminirao tipičnim punk momentom. Sama dinamika i žestina pjesme ukazuju na put kojim će Justinsi ići na novom albumu. Na tome možemo zahvaliti odličnoj produkciji; pjesma je snimana u studiju Gorana Kovača u Splitu.” komentira trubač Frane Mihalj novi singl.

“U jeku novovalnog optimizma koji sipa iz usta hrvatskih gospodarstvenih otaca, Justin’s Johnson je za prvi singl nakon prvijenca odabrao pjesmu o ljudima zbog kojih smo tu di jesmo, istinskim hrvatskim herojima, nepočutnim borcima protiv vjetrenjača satkanih od suhoparnih normi i tromog birokratskog aparata, koji i u naizgled bezizlaznim situacijama uvijek pronađu način da sebi, svojoj užoj i široj obitelji, a posljedično i cijeloj zajednici, omoguće način da žive pristojnim životom.” objašnjava frontmen Miro značenje pjesme.

Ček dis aut