Koncert Massive Attacka rasprodan


Sve ulaznice za Beck’sperience Massive Attack koncert koji će se održat 6. studenog u velikoj dvorani Doma sportova su rasprodane. Massive Attack nakon šest godina od posljednjeg gostovanja u Zagrebu pripremaju pravi glazbeno scenski spektakl gdje će predstaviti dugo iščekivani album „Splitting the Atom“. Uz već kultne hitove poput „Unfinished Sympathy“, „Protection“ i „Teardrop“, Robert 3D Del Naja i Grantley Daddy G izvoditi će pjesme s novog albuma čiji singlovi osvajaju publiku i kritiku. Massive Attack i Beck’sperience domaćoj publici pripremaju nezaboravni scenski spektakl uz atraktivne svjetlosne efekte i video radove a pridružit će im se u izvedbi novih pjesama i Martina Topley-Bird, glavna gošća turneje koja nastupa i kao predgrupa.

Massive Attack u Zagreb stižu dan ranije, u četvrtak 5. studenog. Nisu imali većih prohtjeva poput većine glazbenih zvijezda, osim velikih količina njihova omiljenog piva Beck’s te luksuznih Mercedes vozila. Robert i Grantley kao veliki ljubitelji noćnih provoda i partya već su iskazali interes za Beck’sperience Massive Attack After party koji će se nakon koncerta održat u popularnom klubu Aquarius. O njihovom boravku i doživljajima u Zagrebu fanovi će imat prilike saznati više na photo blogovima koje ovaj trip hop duo redovito vodi na svojoj web stranici www.massiveattack.com.

U sklopu kampanje Razmisli kad piješ ne vozi, Zagrebačka pivovara u suradnji s Gradom Zagrebom organizirala je besplatni javni prijevoz svim posjetiteljima uz predočenje karte za koncert Massive Attack.

S obzirom na rasprodani koncert, Lupa promotion je u dogovoru s managementom odlučila pustiti još 200 ulaznica u prodaju koje će se moći kupiti isključivo na blagajni Doma sportova na dan koncerta od 12h, a po cijeni od 250 kuna.Ček dis aut