Kraj Programa – “Ovdje pripadam”

Oglas

Riječka pop punk šestorka, Kraj Programa, uoči izlaska novog albuma predstavlja video uradak za najavni singl imena „Ovdje pripadam“ što je ujedno i naziv nadolazećeg albuma.

Spot je snimljen u Rijeci tokom studenog 2015. Scenarij je osmislio bubnjar Igor Klanfar dok je snimateljica bila fotografkinja Maja Strahija. Kao što ime pjesme sugerira, glavna protagonistica video spota, koja je ujedno i pjevačica Kraja Programa, kroz nekoliko situacija u spotu traži svoj identitet, odnosno pripadnost. Malo koncentriraniji gledaoci će primijetiti da u spotu bend čini petero članova, a razlog tome je spriječenost trećeg gitarista zbog trajnih poslovnih obaveza preko bare.


Ovim singlom Kraj Programa najavljuje novi album koji uskoro izlazi za nezavisnu izdavačku kuću Nocturne media. Istog datuma bend će u riječkom Omladinskom kulturnom centru Palach održati i besplatnu live promociju albuma gdje će kao predgrupa svirati i karlovački Me As Well.

Kraj Programa zahvaljuje se Maji Strahija, Svenu Jeloviću, Ivi Peradenić, Damiru Radoviću, Sveučilištu u Rijeci (FFRi i UFRi), Nemo Pubu, „dvojnicima“ te svima koji su na bilo koji način pomogli snimanje ovog spota.

Oglas