Lovely Quinces dijeli binu s Robertom Plantom u pulskoj Areni

lovely quincies

Splitska kantautorica Lovely Quinces je izabrana kao predgrupa Robertu Plantu & Sensational Space Shiftersima koji će 30. srpnja nastupiti u pulskoj Areni. Punim imenom Dunja Ercegović do sada je dijelila pozornicu s Giant Sandom, Thurstonom Mooreom iz Sonic Youth, Tame Impala, Morcheebom i Kurtom Vileom, ali nastup prije jednog od najvećih vokala rocka u Areni će joj sigurno biti jedan od vrhunaca već sada dosta intezivne karijere.

Robert Plant, živuća legenda, pjevač i skladatelj grupe Led Zeppelin, održat će koncert u pulskoj Areni 30.07.2016. Glazbena ikona stiže sa svojim pratećim bendom Sensational Shape Shifters.

th2_robert-plant-pula-najava-koncerta-1

Od 1980. godine, kada je bend prestao sa radom nakon smrti bubnjara Johna Bonhama, Plant započinje svoje putovanje i nakon 35 godina traženja, dijeljenja i eksperimentiranja, za sobom ostavlja impresivan i bogat opus, 15 albuma i mnoštvo zanimljivih suradnji! Neki od njih su sjajni albumi – 2007. godine »Raising Sand« u duetu s bluegrass pjevačicom Alison Krauss te 2010. godine »Band Of Joy« s istoimenom pratećom grupom. Taj sjajan niz albuma nastavljen je novim studijskim albumom. Svu energiju je usmjerio na „elektronski začinjen“ projekt s grupom Sensational Space Shifters, s kojima je snimio i svoj posljednji album „Lullaby And … The Ceaseless Roar “, te njime osvojio srca kritike i boravio na top ljestvicama brojnih zemalja.

Mnogobrojne hitove s tog albuma, ali i njegovih uspješnica iz vremena Led Zepellina, obožavatelji će konačno imati priliku čuti i vidjeti u pulskoj Areni na jedinom koncertu velikoga Roberta Planta u ovom dijelu Europe. 

O Robertu Plantu bismo mogli ispisati stranice i stranice no vjerujemo kako je dovoljno spomenuti klasike «Whole Lotta Love», «Black Dog», «Rock an Roll» ili pak epski «Stairway to Heaven» i već bismo imali dovoljan razlog za uživanje pod zvijezdama u prelijepoj pulskoj areni.

Ulaznice su u prodaji od danas na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr, po cijeni od 330 kuna, 390 kuna i 430 kuna.

Ček dis aut