Najavljeno 3. izdanje Krapinjon festivala uz nastupe HaGeeF finalista Lika Kolorado i Ogenj

Ovogodišnje, treće izdanje festivala Krapinjon održat će se od 9. do 11. lipnja 2017. godine u organizaciji udruge Krapinjon.

Krapinjon je višednevni festival koji se održava jednom godišnje u Krapini, a sastoji se od koncerata, predstava, izložbi, street arta, raznih radionica i sličnog sadržaja. Cilj Krapinjona je uključiti lokalno stanovništvo u konkretan doprinos zajednici te potaknuti kreativnost i želju za znanjem i kulturom.

Ove godine Krapinjon se po prvi put održava u lipnju, po prvi put traje tri dana i po prvi put izdvojen je van neke gradske manifestacije.

Bogat program sastoji se od izložbi krapinskog Foto kluba, predavanja Nikole Horvata o njegovoj Pacific Crest Trail avanturi, raznih kreativnih i znanstvenih radionica, projekcije kratkometražnih filmova s Tabor Film Festivala, treasure hunta, street basket turnira i sličnog. Koncerti će se održati dvije večeri zaredom, a između ostalih nastupit će i ovogodišnji pobjednici HaGeeF-a, Lika Kolorado, te također jedan od finalista HaGeeF-a, fantastičan mladi bend iz Koprivnice, Ogenj.

Ujedno se pozivaju i gitaristi iz svih krajeva države da se prijave na sudjelovanje u Guitar show natjecanju za koje su osigurane brojne vrijedne nagrade.

Posjetite pitoresknu Krapinu i uživajte u tri dana kreativnog i zabavnog festivala – “izbjegnimo toljagu neznanja i zapalimo vatri znanja!”.

Sav sadržaj se odvija na Hušnjakovom, osim street basket turnira (igralište OŠ Ljudevit Gaj) i projekcije filmova (Muzej krapinskih neandertalaca) te je besplatan za sve posjetitelje.

Ček dis aut