NORD, Tight Grips i EoT kao dio prve Croatia Bike Week Gitarijade

cbw1

Na velikom Croatia Bike Weeku koji okuplja moto ljubitelje iz cijeloga svijeta zasvirati će pobjednici natječaja prve CBW Gitarijade – NORD, Tight Grips, Eot, Eho te Opaki Jahači Vatrenih Riffova Iz Pakla.

Da podsjetimo, ove godine otvoren je natječaj namjenjen demo bendovima za učestvovanje na CBW Gitarijadi. Riječ je o prvoj CBW Gitarijadi koja će se održati u vrijeme trajanja 22. Croatia Bike Weeka, a najboljih 5 bandova zasvirati će pred tisućama posjetitelja. Organizaciju gitarijade potpisuje moto klub Twin Horn MC u suradnji sa SGK Čarobna frula. Najboljih 5 bendova od prijavljenih nastupit će na velikoj pozornici Croatia Bike Weeka 2.9.2016. u Puli na lokaciji Monumenti. Pobjednici će biti bogato nagrađeni vrijednim poklon bonom u trgovinama Euro Unita te korištenjem studija Edija Cukerića „Radna Soba Pionir„ za snimanje promo CD-a (3 autorske stvari).

nord

Među izabranim bendovima, posebno se ističu tri vrlo aktualna imena hrvatske (i regionalne) festivalske scene. NORD je jedan od onih bendova za koji već na prvi takt live nastupa znate da su predodređeni za velike stvari. Bend je u vrlo kratkom roku napravio ogroman put od debitantskog do čvrsto formiranog alternativnog rock benda koji suvereno vlada velikim binama, a ove godine svoje su glazbeno umijeće okrunili i pobjedom na pulskoj Gitarijadi te nastupom na INmusic festivalu i Demofestu kao prošlogodišnji pobjednici. Karlovački Tight Grips nosi titulu najboljeg demo benda 20. sezone najdugovječnijeg hrvatskog HGF Demo Festivala i redaju svirku za svirkom, kao i njihovi sugrađani iz benda EoT.

image003

Croatia Week je moto okupljanje te ujedno i rock festival u sklopu kojeg svake godine nastupi petnaestak bendova. Posjećuje ga brojna publika pa se pred pozornicom često skupi i desetak tisuća ljudi. Započinje 29.8. i traje do 4.9., a u sklopu glazbenog programa ove će godine uz pobjednike natječaja nastupiti Opća Opasnost, Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Bend, The Night Express i drugi. Više o programu možete pronaći na na stranicama www.croatiabikeweek.com.

Ček dis aut