Novi singl: ‘Kad sam te poljubio’ Radio Luksemburga

lux

Pjesma „Kad sam te poljubio“ već je četvrti singl s nedavno objavljenog albuma „Radio Luksemburg u boji“. Prije nekoliko dana zavrtila se radijskim eterom a vi je možete poslušati na sljedećem Youtube linku:

http://youtu.be/7zAWgoMZvJo

„Kad sam te poljubio“ prekrasna je balada koju potpisuje Zoran Beloša Beli. U današnjem svijetu, u kojemu ljude najčešće pokreće materijalno i opipljivo, Radio Luksemburg u pjesmi „Kad sam te poljubio“ podsjeća da je najvažnije samo jedno – ljubav.

Misterija oko imena Radio Luksemburg  počela se rasplitati prvim njihovim singlom „Idu dani“ na kojemu su udružili snage s renomiranim rokerom Davorinom Bogovićem i bila je tek pozivnica za ulazak na domaću glazbenu scenu. Uslijedila je zarazna laganica „Ako nemam te“ koja se brzinom munje proširila radijskim eterom i privukla pozornost publike i kritičara koji su je pozdravili s odobravanjem. Treći singl, žestoke ali emotivne „Tvoje boje“, naglasile su pravac kojim je Radio Luksemburg odlučio zamijeniti svakodnevno sivilo bojama pozitive, koje su u stanju regenerirati i najtvrdokornije crnjake.

Album „Radio Luksemburg u boji“ u prodaju je pod etiketom Menarta pušten krajem 2011. Nakon višestruke selekcije pjesama i prvih snimaka, album je pod budnim okom producenta i aranžera Srđana Sekulovića Skansija miksan u zagrebačkom NLO studiju. Finaliziranje i mastering  u najboljim studijima Bostona (SAD) kod Jay Frigoletta, koji je iskustvo stekao radeći s velikanima poput Alice in Chains, Black Eyed Peas, Oasis, INXS i mnogim drugima.

Ček dis aut