Ovogodišnji Dark O Metal Fest III u do sada najjačem izdanju

dark o

Nakon izuzetno uspješne prve i druge godine Dark O Metal Festa, treće izdanje festivala prodrmat će Hrvatsku i okolicu u novom i do sada najjačem izdanju. Sredinom kolovoza na dobro poznatoj lokaciji bivše riječke tvornice papira Hartera, Dark O Metal Fest snažno grabi jednu stepenicu više donoseći izuzetno zanimljiv i bogat program. Sve posjetitelje očekuje zabava na čak 6 lokacija, povećani glazbeni i zabavni program, dodatni dan festivala, humanitarne akcije, kampiranje, popusti za putovanje vlakom na festival, obilasci i šetnje kroz prirodu, gostovanja udruga, besplatan prijevoz na obližnje plaže, umjetnički performansi, pristupačne cijene ulaza, hrane i pića, te ono najbitnije: dva svjetski poznata metal benda uz standardno pomno birane bendove hrvatske alternativne scene.

U vlastitoj produkciji Udruga Ri Rock, donosi video najavu za ovogodišnji Dark O Metal Fest s prizorima uvijek zanimljive bivše tvornice papira Hartera na kojoj se festival i odvija te samog kanjona Rječine u Rijeci. Također donosi najavu nastupajućih bendova, ovogodišnji program te prizore s prošlogodišnjih brojeva festivala.

Dark O Metal Fest III ove godine održava se od 12.08.2016. do 14.08.2016. s time da je ponedjeljak neradni dan. Poziv je upućen svim ljubiteljima žestokih nota da se zapute u Rijeku na tri dana zabave, kupanja na plažama, uživanja uz dodatni program i ono najbitnije glazbe i druženja generacija.

Uz popuste na putovanje vlakom na festival od 40% organizatori festivala ponudili su potpuno besplatan prijevoz od festivala do obližnje plaže i natrag, razne umjetničke performanse, zasebnu sobu s zabavnim igrama, šetnje kroz prirodu, izuzetno jeftinu cijenu ulaznica gdje festivalska ulaznica iznosi SAMO 100kn, povoljnu cijenu jela i pića te ono najbitnije nastupe čak 19 bendova. Zanimljivost koju su organizatori ponudili je nešto drugačiji dizajn ulaznica koje su praktično izrađene da stanu u pretinac svakog novčanika i tako spriječe gubitak iste.

One Piece PuzzleDark O Metal Fest s ponosom predstavlja headlinere festivala – legendarni gore thrash death bend SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH i death metal bogove GOD DETHRONED te specijalni povratak velikana hrvatske industrial scene – jedni jedini i neponovljivi ONE PIECE PUZZLE.

Uz headlinere, organizacija festivala pažljivo je birala bendove te kao i svake godine pokušala žanrovski obuhvatiti sve podžanrove žestoke glazbe pronalazeći tako najbolje što hrvatska scena može ponuditi. Tako će publici u tri dana biti predstavljeno još 16 bendova, a među njima bi izdvojili bendove Infernal Tenebra iz Pule, Stribog iz Zagreba, Black Cult iz Rijeke, Bad Blood iz Čakovca, Essence iz Splita te Chaos Addict iz Slavonskog Broda s kojima će ovog puta umjesto njihovog glavnog vokala Zorana Mišića nastupiti poznati hrvatski hard rock pjevač Dino Jelusić. Uz velika imena nastupit će ništa manje bitni Inside My Casket, LIV, Anger, Voloh, Flesh, Dropthehammer, Speedclaw, Neglected, Voltage i Dark Omen.

Uz glavni program svi ljubitelji žestokih nota uživat će i uz dodatni program festivala koji nudi razne kulturno-zabavne programe. Više o programima i samoj satnici možete pronaći na službenoj Facebook stranici festivala.

ULAZNICE/ TICKETS
U pretprodaji / presale –
Petak/ Friday: 35kn / 5€
Subota/ Saturday: 60kn / 8€
Nedjelja/ Sunday: 60kn / 8€
Festivalska/ Festival tickets: 100kn / 13€

Na ulazu/ @ the entrance:
Petak/ Friday : 35kn / 5€
Subota/ Saturday: 70kn /10€
Nedjelja/ Sunday: 70kn / 10€
Festivalska/ Festival tickets: 120kn / 16€

Ulaznice su ubrzo izlaze u pretprodaju u Dallas Music Shopu u Rijeci, Dirty Old Shopu u Zagrebu i preko Eventim sustava što znači da će se ulaznice moći kupiti diljem cijele Hrvatske, Balkana i Europe.

Ček dis aut