S.A.R.S. održao nastup pred najvjernijim obožavateljima

Foto Ella Valentic (46) (foto Ella Valentć)

U petak je grupa S.A.R.S. održala ekskluzivni nastup za svoje najveće fanove kojim su najavili spektakularne koncerte u Domu sportova 21. i 22. listopada kojima obilježavaju deset godina glazbene karijere.

Upravo je tako Bikers Beer Factory postao okupljalište najvjernijih obožavatelja koji su imali čast slušati najveću glazbenu atrakciju s ovih prostora u jedinstvenom klupskom ozračju.

Foto Ella Valentic (43)Na jednosatnom nastupu zatvorenog tipa, na koji su mogli ući samo oni koji su kupili posebnu dvodnevnu fan pit ulaznicu za predstojeće S.A.R.S. koncerta koji će se održati u listopadu u Domu sportova, bend je prvi put izveo nekoliko pjesama s njihovog novog studijskog izdanja, “Poslednjeg albuma“. To je bila izvanredna prilika da fanovi kupe album u fizičkom izdanju jer će S.A.R.S. odsad objavljivati samo singlove. Nakon krajnje impresivnog nastupa uslijedilo je druženje s fanovima gdje su S.A.R.S.-ovci pokazali kako nimalo ne izigravaju velike zvijezde nego da je upravo njihova pristupačnost publici jedan od njihovih najvećih aduta.

Promotivni klupski nastup izravno je prenosio njihov medijski pokrovitelj koncerata u Domu sportova, Radio 101, i definitivno je bio pravo zagrijavanje za koncerte karijere koji slijede u Domu sportova 21. i 22.10.2016.

Foto Ella Valentic (49)

Ček dis aut