Sve je spremno za 7. izdanje RockLive festivala

Sve je spremno za ovogodišnje, sedmo izdanje RockLive Festivala, a ususret sutrašnjem prvom danu festivala donosimo vam i satnicu izvođača.

RockLive, festival koji se smjestio na koprivničkom jezeru Šoderica uveseljavat će i ovog ljeta brojne posjetitelje. Od 28. do 30. srpnja, na festivalskoj pozornici smještenoj na otvorenom platou tik uz predivno jezero, ugostit će vrlo zanimljiva imena regionalne scene.

U petak 28.7., prvog dana festivala nastupaju: Živo Blato, Krankšvester, Šank!?, E:S:T:E:R, Ogenj, Cojones, te novo najavljeni SKA-Pecs(SKA-P tribute) iz susjedne Mađarske.

U subotu 29.7., na festivalskoj pozornici naći će se KojotiRepetitor, Sassja, Judette, Madred, te novo najavljeni Lika Kolorado, pobjednici ovogodišnjeg HGF festivala.

Osim odličnih bendova, za before/after programe zadužena je Pixel D.J.’s ekipa, dok će publiku nakon koncerata zabavljati, u petak D.J. Kneža, te u subotu Minga Laptalo & Pater Manuel.

Preko dana, u subotu 29.7. udruga Mamuze priprema zanimljive radionice, a održat će se i festivalska biciklijada, dok je nedjelja 30.7. od jutarnjih sati rezervirana za PXL DJ’s i after party na predivnoj plaži uz lokaciju festivala. Boravak u kampu za sve posjetitelje s festivalskom narukvicom iznositi će 10kn po danu (50% popust). Uplate se izvršavaju na festivalskoj blagajni ili tijekom obilaska službenih osoba kampa. Kamp ima sanitarni čvor i tuš kabinu, te je dozvoljeno roštiljanje na za to predviđenim mjestima.

Putuj na RockLive uz HŽ Putnički prijevoz i popust od 40%!

Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice iznosi 90kn, dok će na dan održavanja iznosit 100kn. 

DNEVNE ulaznice:
Petak – 70kn (kupuje se na blagajni festivala, na dan održavanja)
Subota – 70kn (kupuje se na blagajni festivala, na dan održavanja)

Ček dis aut