The National otkrili još jednu novu pjesmu

S “High Violet” turnejom na kraju, The National su ponudili fanovima uvid u ono što spremaju dalje. Na posljednjim live nastupima otkrili su nekoliko novih stvari i time potvrdili svoje nedavne izjave da su već na turneji počeli raditi na novom materijalu. Do sada su poznati naslovi triju pjesama, prošle godine otkrivene “Rylan”, “I Need My Girl” i posljednja otkrivena prošli tjedan po imenu „Lola“ čiju snimku možete pogledati u linku dolje zahvaljujući jednom od fanova iz publike.

The National nisu otkrili kada bi novi album mogao biti objavljen naglasivši da, bez obzira što se unutar benda osjeća uzbuđenje oko novog materijala, ni ovo nije znak da će slijedeći album krenuti u tom glazbenom smijeru te da uvijek ostavljaju prostora da krenu ispočetka.

Prošlo je već dvije godine od posljednjeg petog studijskog izdanja “High Violet” objavljenog preko nove izdavačke kuće 4AD, a nedavno je bend obradio i klasik Ishama Jonesa i The Ray Miller Orchestra iz 1924. godine “I’ll See You In My Dreams” za 10. epizodu trećeg dijela televizijskog serijala “Boardwalk Empire”, naziva “A Man, A Plan”, koja je svoju američku premijeru doživjela 18. studenog, a s bendom su na njoj radili Vince Giordano i The Nighthawks.

Ček dis aut