The Penny Black Remedy ostaju u Zagrebu

TPBR11

The Penny Black Remedy, „najbolje čuvana londonska tajna“ koju smo već najavili da će se 29. ožujka predstaviti hrvatskoj publici na koncertu u zagrebačkom &TD-u kao gosti The Bambi Molestersa, najavili su danas na svojim službenim stranicama da će se u Zagrebu nakon nastupa zadržati još mjesec dana.

Razlog njihovog ostanka u Zagrebu jest snimanje drugog studijskog albuma čiji će naslov objaviti uskoro. Album će se snimati u studiu „Debelji“ i producirat će ga vlasnik studija, Robert Nappholz (Fali V), koji je zaslužan i za produkciju njihovog odličnog prvijenca No One’s Fault But Your Own” iz 2009.

Bend je izjavio da su izuzetno uzbuđeni ne samo zbog ulaska u studio već i zbog svirki koje im predstoje na našem prostoru u društvu prijatelja i fantastičnih surf rockera, The Bambi Molestersa. Ove dvije skupine kreativnih glazbenika nastupit će

24.ožujka – Kino Šiška, Ljubljana
25.ožujka – Stereo Dvorana, Rijeka
29.ožujka – Teatar &TD, Zagreb

Koncert u Zagrebu je najavljen za 21h, a karte se mogu kupiti u pretprodaji za 65kn u Rockmark-u (Berislavićeva 13, Zagreb) i Dirty Old Shop-u (Tratinska 22, Zagreb). Na dan koncerta cijena ulaznice bit će nešto skuplja i iznosit će 80kn.

Ček dis aut