Treće izdanje ovogodišnjeg Slurpa! dovodi Lucretia

Slurp__2016_vol_3_B1_0600Treće izdanje ovogodišnjeg Slurpa! na tvrđavu Punta Christo ljubiteljima elektroničke glazbe podariti će strastvenu zabavu na dva podija.

Momčad okupljena oko vinilne etikete Vakum, koja je nedavno dogurala i do četvrtog razgrabljenog izdanja, dovodi nam u goste Lucretia iz beskompromisnog producentskog dvojca The Analogue Cops, s kojim je u nekoliko navrata uspješno pohodio naše klubove. Porijeklom iz Padove, s trenutnom bazom u Berlinu, Domenico Cipriani, što mu je pravo ime, od prijatelja i kolega opisan je kao strastveni puštač glazbe, ovisnik o vinilima i još k tome inženjer zvuka. Neumorno je aktivan na nezavisnim izdavačkim kućama kao što su Restoration Records, Machines State Polymers, Appointment, Parassela i Muscle Records.

Uz Lucretia, Vakum floorom će prodefilirati vrsni domaćini Disrupted Project, Evan i Borut Cvajner, dok će program drugog iliti Techno floora istkati imena kvarnersko-istarske techno scene koja uvijek isporučuju sjajne setove, a to su Lemon, Adoo, Krekman i Poco Loco.

Ček dis aut