Uoči koncerta Lollobrigida predstavlja novu netipičnu pjesmu

naslovnicaNeposredno prije velikog koncerta u Tvornici ove subote, Lollobrigida vam predstavlja novu pjesmu – „Malo vremena“. Četvrti singl s novog albuma Lollobrigide možete premijerno poslušati DANAS od 16 sati u eteru Soundset Plavoga i na Index.hr-u (Hrvatska), ali i regionalno na valovima Radio Sarajeva (BiH) i Radija B92 (Srbija)!

Prethodna tri singla s ovog albuma, „Bivša cura“, „Kompjuter“ i „Sex on TV, Sex on the Radio“, svaki su na svoj način ostavili dubokog traga u srcima Lollobrigidinih obožavatelja diljem regije a više od ovoga singla iščekivao se samo novi, treći po redu, album Lollobrigide, koji će pod kodnim imenom „Pilula“ biti predstavljen na promotivnom koncertu ove subote, 21.01., u zagrebačkoj Tvornici!

„Malo vremena“ pomalo je atipična Lollobrigidina pjesma, prepoznatljiva zvuka ali malo nježnijeg i melankoličnijeg izričaja od svojih prethodnica, vjerojatno stoga što je fokus ovoga puta stavljen na riječi i misli koje pjesma prenosi. Pjesma je to o neminovnom završetku jedne ljubavi u svijetu u kojemu odnosi među ljudima gube boje i postaju hladniji, a Lollobrigide nam u njoj posredno plasiraju ideju da ovo malo vremena koje nam preostaje iskoristimo plešući do jutra. Frontmenica Ida Prester također ističe: „Da, u pravu ste, ovo je posve neobična pjesma za Lollobrigidu, valjda smo s godinama omekanili. Dok smo je radili, pred očima smo imali skandinavske pejzaže, snijeg, zamrznute ceste i osjećaj samoće. Sve to ćemo prenijeti u spot, samo još uvijek čekamo snijeg koji nikako da padne!“

Lolle_srceNakon što 2009. u žestokoj konkurenciji osvaja MTV-jevu nagradu Best Adria Act, Lollobrigida postaje jedan od najtraženijih bendova u cijeloj regiji, što se odražava i na broj održanih koncerata u susjednim državama (tijekom blagdana nastupali su u Sloveniji, u Ljubljani i Murskoj Soboti, 14.1. nastupaju u Splitu, 23.2. opet u Ljubljani, a 19.5. u Banja Luci). Na taj način iz dana u dan raste baza Lollobrigidinih obožavatelja i poklonika u Hrvatskoj i susjednim zemljama, pa ne čudi činjenica kako novi singl „Malo vremena“ Lollobrigida istovremeno premijerno pušta u Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

Podsjećamo još jednom da Lollobrigide ove subote, 21.01., pripremaju najbolju siječanjsku žurku u zagrebačkoj Tvornici kulture – promotivni koncert na kome će predstaviti svoj novi album „Pilula“. Užarenoj atmosferi ove glazbene poslastice iz Lollobrigidine kuhinje pridonijet će Nipplepeople i Diskobajagi koji dodatno potvrđuju kako nema žurke do Lollobrigida žurke!

Ulaznice za koncertni spektakl Lollobrigide po cijeni od 50kn u pretprodaji i 70kn na dan koncerta možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Tvornica kulture (Lj. Posavskog 1 /Šubićeva 2), Aquarius CD shop (Varšavska13), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13) i Dirty Old Shop (Tratinska 22).

Ček dis aut