Uz Tolerancu – besplatan DVD

clip_image001Od subote 11. Prosinca, pa sve do kraja  mjeseca , Gibonni i Dallas Records poklanjaju svim kupcima albuma „Toleranca“ , koji dođu u Dallas Music Shopove, te dućane Croatia Recordsa, Dancing Beara i Aquarius Recordsa, dvd na kojemu se nalazi 6 spotova za singlove sa albuma.

Ovaj ‘Toleranca video’ dvd, koji je otisnut u ograničenoj nakladi, uključuje  četiri aktualna spota: „Žeđam“, „Toleranca“, „Zamoli me (možda ti je ispod časti ) “,  „Čemu se nadaš srce moje“,  kao i poseban dodatak – redateljsku verziju spota „Toleranca“ ,  i još neviđen, novi spot za pjesmu “Vrata moje sestre“, koji premijerno možete pronaći na ovom  dvd-u .

Platinasta naklada albuma ‘Toleranca’, rasprodani koncerti ‘Toleranca Toura’ u Hrvatskoj i regiji, te cijeli niz novih hitova koji se mjesecima ne skidaju sa vrhova top lista govore kako je Gibonni definitivno izvođač koji je obilježio godinu na isteku. No promotivne aktivnosti oko ‘Tolerance’ kao i koncerti se nastavljaju, pa će tako Gibu već 11.12.  moći vidjeti publika u Karlovcu, 29.12. u Mostaru, te na samu Novu Godinu u Budvi.

Ček dis aut