Vatra i Damir Urban snimili spot za singl Tremolo

urban-vatra

Otkako se pojavio u radijskom eteru, ”Tremolo”, novi singl grupe Vatra izveden u duetu s Damirom Urbanom, sigurno se penje na vrhove domaćih top lista, a na Youtube-u preslušan je više od 27 000 puta u samo 3 tjedna.

Vatra je trenutno u studiju ”Pleasantville” gdje sa producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem snimaju materijale za novi album koji očekujemo u drugoj polovici ove godine.

Ovih dana završeno je i snimanje spota za Vatrin najavni singl ”Tremolo”, a režije se ponovo prihvatio provjereni redatelj Filip Filković Philatz (Hladno pivo, Gibonni, Lollobrigida…), koji je posebnu atmosferu pjesme uspio ”uhvatiti” i prenijeti u vrlo zanimljiv vizual.

U spotu se, osim samih izvođača pojavljuju i fanovi koji su se odazvali pozivu za snimanje na Vatrinoj Facebook stranici.

Novi video spot za ”Tremolo” je vizualna poslastica i drugačija ljubavna priča koja spaja elemente post-futurističnog underground kluba sa mističnim događajima koji odvijaju dok bend svira na stageu. Futurizam u samome spotu prikazan je kroz niz neočekivanih elemenata poput svjetlećih instrumenata, zanimljivih pojedinaca te pomaknute atmosfere.

Radnja spota je smještena upravo u klub koji svojom dinamikom i atmosferom dodatno naglašava ton i melodiju pjesme uz energičnu prisutnost grupe Vatra i Damira Urbana. Uz sve to, u spotu postoji i “drugačija” ljubavna priča koju pratimo od početka pa do kraja, sa mogućim sretnim završetkom.

Premijera spota uskoro!

Ček dis aut