Vintage Industrial Bar: Doček Nove godine uz koncert Psihomodo Popa

psihomodo-domsportovaNajmladenačkija rock gospoda, Psihomodo pop, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom svoju slavljeničku godinu u Vintage Industrial Baru. Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Psihomodo pop iza sebe ostavljaju iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere; u 2014.oj proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a sa samih vrhova na ljestvicama top singlova vrpoljile su se njihove pjesme ”Donna”, ”Bejbe” i ”Zločest kao pas”.

U novogodišnjoj noći Psihomodo pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove te evergreenove poput ”Ramone”, ”Fride”, ”Ja volim samo sebe”.

Tamne mrlje prošlosti ostavite iza sebe i pridružite nam se u opraštanju od 2014. i pozdravljanju 2015. godine!

Kada Psihomodo pop završe koncert glazbenu štafetu preuzima rezident kluba Frajman koji će vas provozati, rasplesati, razdevetati, raskukuljiti i razmumuljiti uz najbolju rock, pop, indie, alternative, domaću i stranu glazbu. 

Radno vrijeme kluba za najluđu noć produženo je do 6 ujutro.

Ček dis aut