ZAZ album uživo – "Sans Tsu Tsou Live Tour"

ZAZ-DIGISLEEVEMlada i uspješna francuska glazbenica ZAZ je nakon uspješnog prvog singla “Je Veux” s također uspješnog albuma prvijenca te uspješne turneje objavila i live album

“Sans Tsu Tsou Live Tour” (Sony Music/Menart) CD izdanje uključuje izvanredne live izvedbe njezinih 16 pjesama. Bonus DVD uključuje bonus pjesme te neobjavljenu snimku s njezine turneje iz 2011. godine.

Inače ZAZ bilježi sjajne rezultate prodaje svojeg prvog albuma:

Primjerice, u Francuskoj je prodavši 800.000 albuma dostigla dijamantnu nakladu. U Njemačkoj se okrunila platinastom nakladom,  u Turskoj trostruko platinastom, a u Belgiji i Švicarskoj dvostruko platinastom.

Pravo ime ZAZ je Isabelle Geffroy, rođena je ranih osamdesetih, a odlikuju je jednostavnost, spontanost i osjećaj za humor. A to se čuje i na ovom live izdanju.

Prije velikih svjetskih pozornica i objavljivanja prvog albuma, svirkom i pjevanjem  je uljepšavala dan i prolaznicima Montmartrea, posjetiteljima pariškog cabareta…

Uglavnom voli pjevati svugdje, izraziti ono što osjeća, a što se glazbenih žanrova tiče, nadahnjuje je mnogo toga iz široke lepeze žanrova i kontinenata.

Ček dis aut