WACKEN METAL BATTLE – Po prvi puta u Hrvatskoj!

wmb01plakatFull Metal Service i Croatian Metal and Rock portal predstavljaju po prvi puta u Hrvatskoj Wacken Metal Battle! Ljubitelji žestoke glazbe pozivaju se da uveličaju ovu bitku, koja se po prvi puta u povijesti događa u Hrvatskoj i koja će jedan band odvesti na Wacken Open Air, najkultniji metal festival na svijetu. Wacken Metal Battle već se dugi niz godina održava u preko 30 zamalja na pet kontinenata. Hrvatsko finale predviđeno je za subotu, 18.02. u klubu Bogaloo, kada će se na pozornicu velike dvorane popeti šest hrvatskih bendova, izabranih od žirija, među prijavljenim bendovima. Ne sumnjajte u to da će biti izabrani ponajbolji predstavnici i da će metal bitka biti bespoštedna. Tko ostane živ pričat’ će.

Koncept hrvatskog Wacken Metal Battlea uz nastup i borbu šest hrvatskih predstavnika donosi vam i Cmar-net, metal i rock legends night, gdje će taj hrvatski portal za metal i rock glazbu proslaviti svoj 10 milijunti klik i nagraditi deset milijuntog posjetitelja, izabranog nasumično među posjetiteljima eventa sa ulaznicom i putovanjem na Wacken Open Air, koji je već odavna rasprodan. Osim toga, na pozornici broj 2, uz slušaonice i gledaonice metal i rock legendi, prava drama odvijati će u nagradim igrama, gdje će natjecatelji morati pokazati tko može popiti najviše pive, a ne otići na WC, tko može pojesti najviše ćavapa i tko je najbolji u ‘Air drum’ natjecanju, sviranju zračnih bubnjeva. Posjetitelji će moći pogledati i video retrospektivu najboljih Wacken momenata, kao i video spotove bendova koji će se natjecati.

Poseban poklon za sve posjetitelje biti će atraktivne gošće, ‘hot metal dreamgirls’, hostese koje će ovu večer dodatno usijati dočekujući sve goste na ulazu, vodeći nagradne igre, brojeći glasove i proglašavajući pobjednički band. Ana Perduv, Kristina Kulišić i Tea Frlan već odavno su poznate headbangerima, ali i mnogo šire iz atraktivnih sessiona i naslovnica popularnih magazina.

Bendovi! – od danas se možete prijaviti za nastupanje na hrvatskom Wacken Metal Battle-u! Za prijave imate tjedan dana, jer prijave završavaju u ponoć 14.01. Svaki zainteresiran band detalje prijave mora potražiti na www.fullmetalservice.com i prijavu poslati na mail info@fullmetalservice.com

Faster, harder, louder – WACKEN!