Zoran Mišić – Poznati prvi datumi turneje!

clip_image001Zoran Mišić ovih se dana priprema za veliku koncertnu turneju koja počinje krajem listopada. Prvi koncerti održati će se 27.10. u Hard Place-u u Zagrebu, te 11.11. u riječkom klubu Stereo, dok se objave novih koncerata očekuju početkom idućeg tjedna.

Ukoliko je suditi po dosadašnjim Zokijevim nastupima, žestokog zvuka, ali i sjajnih rock balada koje Zokiju posebno dobro leže sigurno neće nedostajati, a s obzirom da će ovom koncertnom turnejom promovirati i svoj album prvijenac ‘Strah od nepoznatog’ koji je izašao tokom ljeta i do sada osvojio izvrsne kritike i recenzije, Zoki će sa svojim pratećim bendom Damage, obožavateljima pružiti jedan pravi rockerski užitak.

Okrunjen titulom ‘mlade nade rocka’, na koncertima će izvesti svoje već dobro poznate hitove ‘Gdje si sad’, ‘Izgubljeni raj’ i ‘Park’, a svi željni heavy rocka doći će na svoje u pjesmama ‘Moja generacija’, ‘Ovo je tvoj dan’ i ‘Svoj’. Uz pjesme sa albuma, Zoki će pjevati i covere brojnih domaćih i stranih pjesama.

“Nestrpljivo čekam početak turneje! Pripreme za ovo traju zadnja tri mjeseca i stvarno sam sretan što ćemo napokon imati priliku izvesti autorske pjesme uživo. Naravno, osim autorskih stvari, izvodit ćemo i obrade svima dobro poznatih pjesama iz rock i metal svijeta, tako da vjerujem da će svatko naći nešto za sebe! Nadam se da će feedback publike u Zagrebu i Rijeci, gradovima koji su potvrđeni kao prva dva gdje dolazimo, biti pozitivan, a posebno se nadam da će ljudi koji još nisu imali prilike poslušati “STRAH OD NEPOZNATOG” prihvatiti pjesme odnosno da ćemo ih povezati s njima na pravi način!”, rekao je Zoki povodom priprema oko turneje.

Potvrđeni datumi koncerata:

  • 27.10. Zagreb, Hard Place
  • 11.11. Rijeka, Stereo

Ulaznice će se naći u prodaji od idućeg tjedna i to za Zagreb u Hard Place-u (Šubićeva 55), a za Rijeku u riječkom Dallas music shopu (Splitska 2a).