12.Rock Marinfest dobio svoj vizual

Nakon obznane svih ovogodišnjih sudionika 12. Rock Marinfesta, predstavljen je i službeni plakat festivala.

Nakon obznane svih ovogodišnjih sudionika 12. Rock Marinfesta, predstavljen je i službeni plakat festivala. I ove godine se za design plakata pobrinuo Vinkovčanin, akademski slikar i grafičar te strip crtač, legendarni Dubravko Mataković.

Također su poznate i cijene ulaznica koje ove godine u pretprodaji iznose 40 kn a na sam dan koncerta u petak 27. prosinca će iznositi 60 kn. Pretprodaja ulaznica će biti u caffee barovima Medusa i Jazz te rock clubu Saloon, centru kulture Walkow i rockabilly baru Hang Loose.

Press konferencija će se održati uskoro a mjesto održavanja će ove godine biti u Centru kulture Walkow.

Podsjetimo se, ovogodišnji je Marinfest pomalo zamišljen “Vinkovačka stvar” + jedan gost, ove će godine tako nastupiti acoustic indie rocker Darko Jakuš Jale, vinkovačka mlada hip-hop uzdanica AnteBiotik, rockeri the Karambol, čudesna Septica, rock ‘n’ roll junak Zoran Čalić s pratećim Bandom, rodonačelnici soničnog garage punk-bluesa Erotic Biljan & His Heretics i u svojstvu gosta poznati splitski reper Krešo Bengalka.

Kao novost festivala treba izdvojiti after party za kojega će se pobrinuti naš poznati vinkovački DJ, radio voditelj i producent – Siky.

Kao i svi prethodni festivali tako nam i ovaj 12. dolazi u organizaciji Udruge s invaliditetom Bubamara a glavni medijski pokrovitelji su Vinkovačka televizija, Novosti i Glas Slavonije.