‘3jumf’ u prodaji

clip_image001Treći studijski album Connectovaca donosi 14 novih pjesama koje tematski i produkcijski idu u raznim smjerovima te donosi mnoga zanimljiva gostovanja. Na albumu naime gostuju glumica Marija Borić – ovogodišnja pobjednica tv-showa ”Zvijezde pjevaju”, Martina Vrbos, mladi talentirani reper Priki te Natko i Burky koji su gostovali na Connectovim prethodnim izdanjima. ‘3jumf’ donosi raznoliki sound i teme za svakoga – pojašnjavaju Connectovci. Bit će tu od klasičnog hip hop zvuka do hardcore, funky, retro swing, pop, electro, dubstep pa čak i house zvuka, sve dakako zapakirano u modernu produkciju koja prati svijetske trendove.

Album ‘3jumf’ je najavio singl ‘Dalmatinka’ koji je nastao u suradnji sa Jelenom Rozgom. ‘Dalmatinka’ je već postala pravi veliki ljetni hit i osvojio radijski eter, svojim duhovitim tekstom i mediteranskim prizvukom. Tome u prilog govori i činjenica da je pjesma na YouTubeu na dan premijere bila na devetom mjestu najgledanijih linkova sa preko 100.000 klikova u 24sata. Do sada je ‘Dalmatinka’ preslušana 600.000 puta što dokazuje da je suradnja Connecta i Jelene Rozge očito bila – pun pogodak!

Za ‘Dalmatinku’ se uskoro snima i video spot. Do tada Connectovce očekuju nastupi Švicarskoj, Makedoniji, Šibeniku, Varaždinu…

POPIS PJESAMA NA ALBUMU:
1. Protuigra
2. Diznilend feat. Burky
3. Ajde van feat. Marija Borić
4. Daj nam milion feat. Natko
5. Dalmatinka feat. Jelena Rozga
6. One su na njemu
7. Ljubi me budalo
8.  F 16
9. Gabori feat. Priki
10. Hejteri
11. Aleja velikana feat.Burky
12. Game over
13. Za bolje ne znam
14. Sve dok dišem feat. Martina Vrbos