Advent u Kastvu uz glazbene radionice Udruge Tororo

Kastav ove godine po prvi put svojim građanima i gostima priređuje posebno uživanje u adventu manifestacijom – “Advent s najljepšim pogledom”. “Grad na brege” tako prosinac obilježava brojnim događanjima, a posebno je zanimljiva glazbena radionica Udruge Tororo koju udruga realizira u suradnji sa Gradom Kastvom, TZ Grada Kastva, Jazz Time Festivalom i Tomastik Infeld Vienna. 

Grad Kastav i Udruga Tororo organiziraju ove godine održavanje glazbenog tečaja u Kastvu u terminu 23.12.2017. godine od 14:00 do 17:00 sati u gradskoj Vijećnici na trgu Lokvina, besplatni workshop na kojem će sudjelovati priznati i poznati glazbenici.

Ukoliko je Vaše dijete početnik ili već ima nekog osnovnog i praktičnog znanja i voljan je i dalje muzički se educirati i napredovati, organizatori Vas da pozivaju da mu to i omogućite uz pomoć profesionalnih muzičara i predavača. Namjera tečaja „Stari put“ je da se polaznici, osim samostalnog sviranja, upoznaju s glazbom kroz zajedničko sviranje, druženje i komunikaciju te na kraju tečaja svi polaznici dobivaju diplomu o uspješno završenom tečaju.

Spart Jazz band

Profesori voditelji su profesionalni glazbenici sa iskustvom u radu na seminarima, a njihove se profile može pogledati na web stranicama Udruge Tororo gdje ujedno možete pronaći i sve informacije o prijavama za tečaj „Stari put“, kao i kontakt za sve detaljnije informacije.Isti dan, 23. prosinca, u 18h, na trgu Fortica održat će se završi koncert na kojem će nastupiti Spart Jazz band i blues-rock atrakcija, Jed Becker’s Group.

Cjelokupni program manifestacije „Advent s najljepšim pogledom“ pronađite na sljedećoj poveznici – OVDJE.