Andrija nam poručuje da smo svi “Čudo”

Andrija

“Pjesma Čudo je prvi HIT sa Andrijinog aktualnog albuma Izvoli Voli”, najavljuje Juda Records i daje nam na uvid novi video spot ove dinarske noise senzacije zvane Andrija.

Autor glazbe i teksta je Andrija, a bend je ujedno uzeo redateljsku palicu pri snimanju novog video spota. Snimatelj je Antonio Radić, za montažu je zaslužan Renato Juričić, dok je glavnu ulogu u spotu preuzela Ines Radić.

“Pjesma Čudo je prva pjesma na albumu, reprezentativan primjerak onog što se nalazi na albumu “Izvoli Voli”. Govori o ljudskoj percepciji i toleranciji, na način da smo svi čudo, a u tom smislu i originalni. Upravo takvi imamo izbora…ti biraš do kada ćeš meni biti sve, a ja biram tebe” izjavio je bend predstavljajući pjesmu, dok o spotu kažu: “Čudo…spot govori o tome kako smo svi čudo, svi su i lijepi i ružni. Stvar je percepcije, dakle,sposobnosti, razlučivanja i svjesnosti da smo svi od krvi i mesa, a opet čudo.”

Album je Andrija predstavio 08. ožujka ove godine te na njemu donosi dvanaest novih pjesama objavljenih pod etiketom Juda Records. Svoje novo studijsko izdanje snimili su u Livnu, a produkciju i mastering je radio Goran Rebac u Mostaru.