Antonela Doko potpisala ekskluzivni izdavački ugovor s Croatia Recordsom

Jučer je u Caffe baru i Music shopu Nova ploča u Zagrebu jedna od najperspektivnijih hrvatskih pjevačica, Antonela Doko, potpisala ekskluzivni izvođački ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records.

Ovom događaju nazočili su brojni Antonelini suradnici i obožavatelji, a direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac, izrazio je tom prilikom veliko zadovoljstvo suradnjom s pjevačicom koja će sasvim sigurno obilježiti budućnost hrvatske glazbe. Antonela se zahvalila svima na podršci, te uz zahvalu Croatia Recordsu, posebno je istaknula svoje mentorice i autorice, Ines Prajo i Arijanu Kunštek napomenuvši kako se upravo u tom trenu njeni snovi ostvaruju zahvaljujući napornom radu cijelog tima ljudi.

Sjajna Antonelaodlično je krenula u 2017. godinu. Osim potpisivanja ekskluzivnog ugovora za najveću hrvatsku izdavačku kuću, Antonela je dobitnica priznanja za Pjevačicu 2016. godine koje dodjeljuje glazbena emisija Music Pub Zlatka Turkalja na 2. programu Hrvatskog radija! Antonela je nagradu zaslužila fantastičnim uspjehom prošlogodišnjih singlova “Onaj dan”, “Ta ljubav”, “Božić” i aktualnim “Odlična stvar” s kojim će nastupiti na predstojećem 64. Zagrebačkom festivalu, u petak, 27. siječnja u Dvorani Kornati.

Podsjetimo, Antonela je na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu nastupila kao debitantica s pjesmom “Onaj dan” koja je godinu završila na 14. mjestu najemitiranijih pjesama u 2016. godini u Hrvatskoj. Pjesma “Ta ljubav” premijeru je imala na Baltic Song Contestu u švedskom gradu Karlshamnu gdje je 17-ogodišnja riječka pjevačica fantastičnim nastupom osvojila 3. nagradu stručnog ocjenjivačkog žirija. Pjesma “Božić” tjednima je zauzimala sam vrh službene top liste emitiranja HR TOP 40, a krajem godine Antonela je održala i svoj prvi solistički koncert u Opatiji.

https://www.facebook.com/antoneladokomusic