Audio-vizualna koncertna promocija u Vinylu: Stephany Stefan – “Iridescent”

Zagrebački klub Vinyl ugostit će umjetnicu i glazbeni kolektiv koji stoje iza ima imena Stephany Stefan

Ove srijede, 23. listopada zagrebački klub Vinyl ugostit će umjetnicu i glazbeni kolektiv koji stoje iza ima imena Stephany Stefan – imena o kojem će se u glazbenim, umjetničkim i kulturni krugovima još puno čuti. Ovom prilikom će u centru grada Zagreba, u Vinylu, Stephany Stefan koncertno promovirati svoj album prvijenac – “Iridescent”.

Najavni glazbeni video i singl, “Electricity” , nastao u suradnji s Benjaminom Lamzom, a snimljen u izlasku sunca, prošlog mjeseca je premijerno predstavljen na Mixer.hr

“Electricity je jedna od dvanaest pjesama koje se nalaze na našem prvom albumu “Iridescent”. Glazba na albumu se dotiče raznih tema: prirodne kataklizme, univerzalne poruke, ali progovara i o nekim veoma ljudskim momentima. Electricity je ljubavna pjesma, jedna od rijetkih koje sam napisala u životu, koja prepričava trenutak kada sam po prvi puta osjetila što to znači predati se sebi i nekome drugome beskompromisno, u potpunosti.“ – otkrila je autorica te dodala:

“Želja nam je bila povući jednu debelu crtu između “seksualnog” i “senzualnog” i mislim da smo u tome uspjeli. Osim toga, u videu se kriju razne metafore i poruke, ali glavna ideja vodilja bila je prikazati prijelaz između rođenja i sazrijevanja.” 

Stephany Stefan je ime multi disciplinarne umjetnice iz Rijeke i istovremeno ime kolektiva, grupe umjetnika i prijatelja koji zajedno spajaju razne grane umjetnosti u jednu cijelinu.

Stephany piše multižanrovsku glazbu koristeći svoj glas i looper u pratnji benda kojega čine Goran Plejić, Vedran Mijić, Dorian Cuculić i Maja Bolić. Koncert ovoga kolektiva je audio-vizualne prirode te na tragu sinestezije povezuje stihove, glazbu i vizualne senzacije koje Stephany stvara sa vizualnim umjetnikom Oblik 3 i studenticom režije Marom Prpić.

Talentirana umjetnica na koncertno druženje u Vinylu i osobno poziva: 

• I R I D E S C E N T • je naš prvi album na kojemu se nalazi 12 pjesama i 3 predivne glazbene suradnje. Izdali smo ga i osmislili samostalno. Pridružite nam se u Vinylu 23/10. “

Ulaznica za koncertnu promociju u klubu Vinyl iznosi 20 kn, a sav prihod od ulaznica ide izvođačima.