Belfast Food umjesto Gruhaka na otvorenju Fuksa

belfast-food

Kao što smo već najavili, za kraj mjeseca travnja Zagrebu se sprema velika rock veselica povodom otvorenja novog koncertnog programa Fuks u prostorima ex. Željezničara koji redizajniran i tehnički vrhunski opremeljen ulazi na rock live scenu u Zagrebu. Tom prigodom najavljena je najveselija ekipa u Zagrebu – Picksiebneri zajedno sa svojim prijateljima iz Dubrovnika, Gruhacima, dva banda koja su već prošle godine napravili pravi rock tulum ponovno će zagrebačkoj publici prirediti rock večer za pamćenje.

No, zbog zdravstvenih razloga nažalost band Gruhak neće moći nastupiti ali umjesto njih nastupit će Belfast Food koji su nedavno proslavili 20 godina rada.

Belfast Food su se profilirali kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, spadaju u zabave koje se ne propuštaju pa će tako zajedno sa Picksisbnerima u veselom tonu otvoriti novi koncertni prostor Fuks.

Prije glazbenog dijela u dvorištu dvorane svi posjetioci moći će se okrijepiti uz povoljnu ponudu roštilja i naravno rock slušaonu, a doći će i zagrebački moto klubovi te poznate face sa rock scene.

Ulaznice za ovaj rock tulum 30. travnja 2016. potražite na Entrio prodajnim mjestima te na www.entrio.hr po cijeni od 40 kn.

FUKS - Cover