Boa – “Ljudožder 2017”

Zagrebački art rockeri BOA lansirali su novu verziju svog hita s kultnog albuma „Ritam strasti”, nazvanu jednostavno „Ljudožder 2017″. 

Ova obrada donosi žešći, dinamičniji zvuk od originala nastalog 1982. godine, a njena tema aktualna je danas u najmanje istoj mjeri kao i prije tri i pol desetljeća.

„Pjesma govori o ljudima koji ne prežu ni pred čim kako bi ostvarili svoje ciljeve. Takvi ljudožderi često i dođu do visina kojim streme, no uvijek se prije ili kasnije pojavi mlađi i jači ljudožder. Svi ostali samo su žrtve i usputni obrok”, objašnjavaju članovi benda kontekst samih stihova i dodaju kako su se na snimanje novog „Ljudoždera” odlučili vidjevši da pjesma nailazi na odličan prijem publike na koncertima.

Moderno ruho pjesme prati i spot iza čije produkcije stoji tvrtka Croatel d.o.o.. Spot za pjesmu „Ljudožder 2017″ možete pogledati na sljedećem linku:

„Ljudožder 2017″ odlična je najava za veliki obljetnički koncert koji BOA povodom 35 godina od objave svoja prva dva albuma priprema u Tvornici kulture. Podsjećamo, koncert je na rasporedu 25. ožujka, a ulaznice po cijeni od 60 kn u pretprodaji možete nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio ili ONLINE.