Body Count u Zagrebu – Los Angeles Agency diskretno provocira vrhunskim imenom na svom popisu

Los Angeles Agency posljednjih je godina u jednu ruku postao glazbeni slastičar za hrvatsku i regionalnu publiku. U tom slatkom švedskom stolu gotovo svakodnevno nam serviraju vrhunska imena svjetske i regionalne scene, ubijaju nam kasice, izazivaju napade euforije, a povremeno se vole i našaliti s nama.

Upravo su večeras s prikrivenim osmijehom, onako pravo “krampuski”, diskretno u svoj raspored na Facebooku ubacili još jednu glazbenu “kalorijsku bombu” od izvođača – kalifornijsku heavy atrakciju Body Count!

Nakon što ste ponovo udahnuli, možemo vam otkriti da je ovaj spoj Los Angeles Agencya i Body Counta zakazan za 19. lipnja u Tvornici kulture i definitivno nam je najdraža vijest dana s obzirom da je prošlo već suludo dugih dvadeset godina od posljednjeg susreta.

Body Count, predvođen karizmatičnim pjevačem, glumcem, režiserom, svestranim Ice T-em, u Zagreb dolazi na krilima svog šestog studijskog albuma ”Bloodlust”, objavljenog za Century Media Records ovo proljeće. Na albumu su gostovala zanimljiva imena – Dave Mustaine (Megadeth), Max Cavalera (Soulfly, Sepultura), Randy Blythe (Lamb of God), a također je vrijedno za izdvojiti i miks Slayerovih klasika ”Postmortem” i ”Raining Blood”. Novost je i da se bendu pridružio Tracy Marrow Jr. aka Little Ice, odnosno sin slavnog frontmena, a detalje ćemo nesumnjivo otkriti već sutra od strane organizatora.