Boris Štok – “Voli me još ovu noć”

Fantastična obrada klasika grupe Denis & Denis “Voli me još ovu noć” novi je singl Borisa Štoka. Nakon sjajne suradnje s Yayom u pjesmi “Ove misli”, Boris Štok odlučio je obraditi veliki hit grupe Denis & Denis “Voli me još ovu noć”.

Njegov odabir nije slučajan jer su upravo taj legendarni riječki bend bio pionir electro popa u kojem se Štok najbolje snalazi. U modernom aranžmanu, građenom s dosta elektronike, emocija i ekspresija vokala ipak su stavljene u prvi plan.

“Htio sam eksperimentirati zvukom i pjesmi dati jednu drugačiju intepretaciju, ali zadržati sličan senzibilitet originalu. Ovo je moj hommage 80tim i tom zvuku” – tim riječima je Boris Štok opisao rad na singlu čiji spot je prošli tjedan sniman u Zagrebu. Režiser spota je Filip Filković Philatz, jedan od naših najtalentiranijih video autora.

Prije nešto više od mjesec dana Boris Štok je najavio svoju solističku karijeru, a prethodni singl “Ove misli”, kao i nadolazeći “Voli me još ovu noć” ono su što će za početak ponuditi publici, dok će album zaokružiti s nekoliko autorskih pjesama i zanimljivih obrada. Osim kao suosnivača i vokala grupe Quasarr s kojima je objavio tri izdanja, Štok surađuje i s mnogim glazbenicima poput Josipe Lisac, Mrleta & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina i mnogih drugih, bilo kao pjevač, autor ili koautor tekstova.