Božić u Vintageu uz dupli koncert Pips, Chips & Videoclipsa

Pipsi se vraćaju u Vintage Industrial i to na dva dana, u četvrtak 21. i petak 22. prosinca gdje će odraditi dupli božićni koncert.

Ovim koncertom i bend pomalo zatvara 2017. godinu u kojoj su slavili 25. godina postojanja. Upravo zbog te velike brojke, u svibnju ove godine, bend je objavio i spot za novi singl – K1.

Pips, Chips & Videoclips su jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni. Istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni – pravi su primjer modernog pop sastava.

Velika karijera ovog benda mogla se naslutiti već po prvom pojavljivanju u javnosti, 1992., kada je njihov nastupni singl, navijačka himna Dinamo ja volim, srušio sve rekorde slušanosti i postao neprikosnoveni hit godine. Treći album Fred Astaire, sniman u proljeće 1997. osvaja četiri novinarske rock nagrade Crni mačak i dva Porina – za album godine te za najbolju vokalnu suradnju. 1999. godine njihov četvrti album Bog s lakoćom osvaja dva Porina i četiri Crna mačka. Za njihov posljednji album Walt, posvećen legendarnom autoru crtića, najbolja preporuka bila je kritika u kojoj je zaključeno da je riječ o najboljem albumu na ovim prostorima još od Odbrane i poslednjih dana Idola.

Informacije o kartama dolaze uskoro, a broj karata će biti ograničen.

**UPDATE

Cijena karata je 85 kuna u pretprodaji, a 100 na dan koncerta. Pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial (Savska 160).