Britanska rock petorka Editors predstavila prvi singl s najnovijeg studijskog izdanja

Britanska rock petorka Editors predstavila je danas pjesmu “Magazine”, prvi singl s najnovijeg studijskog izdanja “Violence”.

Novi singl prvi je koji je bend objavio u zadnje tri godine i najava albuma, a pokazuje stilski zaokret Editorsa. Dinamična i moćna pop himna oštro napada prazne geste moćnika, a građena je oko upečatljivog refrena i izraženih klavijatura. “Pjesma “Magazine” je upućena prema ljudima na moćnim pozicijama, nekim korumpiranim političarima ili poslovnjacima, prema onima koji se predstavljaju pred javnosti koja je gladna moći”, poručuje frontman Editorsa, Tom Smith.

Njihov šesti studijski album, nasljednik hvaljenog izdanja “In Dream” iz 2015. godine, bit će objavljen 09. ožujka 2018. Produciran je od strane Lea Abrahamsa (Wild Beasts, Florence & The Machine, Frightened Rabbit) i samih Editorsa s dodatnom produkcijom Benjamina Johna Powera (Blanck Mass, Fuck Buttons).

Bend predvođen karizmatičnim frontmanom Tomom Smithom jedan je od onih koji su 15 godina karijere prilično pažnje posvetili Hrvatskoj. Dosad su u Zagrebu nastupali 4 puta, posljednji put u prosincu 2015. kad su bez problema raspodali Tvornicu kulture. Petorka se vraća u Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018. u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 170 kn, a na dan koncerta one će iznositi 200 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
  • Dancing Bear CD Shop, Gundulićeva 7
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr