Bubnjar Iron Maidena otkriva detalje “Legacy Of The Beast” set liste

Nicko McBrain otkriva detalje set liste

Na trijumfalnom prvom dijelu turneje “Legacy Of The Beast” Iron Maiden su posjetili europske gradove, a na popisu se, još jednom, našao i glavni grad Hrvatske.

Ne samo da je prvi dio turneje posjetilo više od 750 000 oduševljenih fanova, nego je i interes svjetskih medija (koji su također dijelili oduševljenje s fanovima) bio iznimno velik. Zanimljivost je da su o ovim heavy metal koncertima u superlativima izvještavali i oni najveći uključujući britanski The Times koji je koncert opisao kao nevjerojatno dobar show ispunjen teatralnošću svjetske klase… remek djelo izvedbe i scenografije.”

Ususret drugom, američkom, dijelu turneje, bubnjar Iron Maidena, Nicko McBrain, nas u svom stilu vodi kroz koncertnu set listu:

Koncept “Legacy Of The Beast” turneje inspiriran je istoimenom video igricom i stripom Iron Maidena smještenih u nekoliko različitih izmišljenih svjetova grupe Iron Maiden.

Bili smo na “Legacy Of The Beast” koncertu Iron Maidena u Areni Zagreb (kako je bilo pročitajte OVDJE), a frontmen benda, Bruce Dickinson ove godine stiže u KD Vatroslava Lisinskog:

Legendarni frontman Iron Maidena, Bruce Dickinson dolazi na druženje s fanovima