BURN RESIDENCY – zavirite u ekskluzivan svijet elektronske glazbe na Ibizi

burn_Svim zaljubljenicima u vrhunsku elektronsku glazbu, burn Residency DJ natjecanje nudi još jednu platformu za uživanje. Naime, započelo je prikazivanje webizoda najvećeg globalnog DJ natjecanja, snimljenih ovoga ljeta na Ibizi. Tako je u utorak 03.11., objavljena prva iz serije webizoda ovog prestižnog glazbenog natjecanja koja ima za cilj prikazati najbolje ovogodišnje trenutke sa ‘Bijelog otoka’. Svi zainteresirani, moći će upratiti nove webizode svakog utorka na: youtube.com/burn.

burn Residency, sada već četvrtu godinu, okuplja najkvalitetnije DJ-e na jednom mjestu, koji se natječu za titulu najboljeg. Pod budnim vodstvom legende elektronske glazbe Carla Coxa, 20 natjecatelja dobilo je priliku steći nova znanja. Njihovo putovanje kroz svijet glazbe predvodili su pri tom vrhunski glazbeni stručnjaci: Yousef, Uner, Umek, Marco Bailey, Jay Lumen, Nakadia, Olivier Giacamotto, Sebastian Bohnenberger, AKG sound engineers, Ibiza Sonica Radio, Flamingo Studios Ibiza i mnogi drugi.

3 najveća talenta i ove su godine dobila priliku pokazati svoje sposobnosti u najpoznatijim klubovima na Ibizi, dok će pobjednik sa sobom ponijeti nagradu u vrijednosti od 100 000 eura i profesionalni menadžerski tim koji će mu pomoći na putu do glazbenih zvijezda.

Prilika je ovo da se prisjetimo i hrvatskih kandidata koji već nekoliko godina žare i pale Ibizom i burn Residency-em. Naša najuspješnija natjecateljica do sada Marina Karamarko (Miss Soulfly) već je godinama ljetni rezident u Sankeysu na Ibizi, a ove godine je pokrenula i svoj glazbeni ‘label’ Thanq u sklopu kojeg izdaje globalno uspješne trake. Zagrebački DJ Tom Bug ovog je ljeta imao priliku uživati u društvu svjetske glazbene elite te ostvariti odličan rezultat plasiravši se u sam vrh kandidata te realizirajuće suradnje koje će mu zasigurno pomoći u daljnjem radu.

Za rasplet ovogodišnje burn Residency situacije kao i sve o nastupu i plasmanu hrvatskog predstavnika Tom Bug-a, pratite burn Residency webizode svakoga utorka na službenim on-line kanalima energetskog pića burn – youtube.com/burn i facebook.com/BurnEnergy.