Cota G4 predstavili treći album “Entropia” na YouTube kanalu

Hard rock duhovi oživjeli su u baroknom ambijentu dvorca grofa Jankovića u Daruvaru gdje su Cota G4 snimali svoj treći album “Entropia”, a uz album snimili su i novi spot za pjesmu “Kad bio sam njen”. Band uskoro slavi 20 godina postojanja i s ovim albumom najavljuju svoj povratak na sam vrh hrvatske rock scene.

Album “Entropia” donosi 11 pjesama koje u svojoj specifičnosti čine jednu posebnu cjelinu koja oživljava pod producentskom palicom Rejhana Okanovića – Regija. Uz tri stalna člana banda: Marka Osmanovića (vokal/bas gitara), Dinka Likara (solo gitara) i Daria Horvata (bubnjevi), album su svojim angažmanom obogatili: Anna Popova, Bernard Pavar, Damjan Deurić, Krešo Oremuš, Majkl Jagunić, Matej Predojević – Petrić i sam producent Rejhan Okanović- Regi.

Snimanje albuma trajalo je sedam dana, te je po riječima svih uključenih u ovaj izniman “dvorski” pothvat, to bilo istodobno oduševljavajuće, inspirirajuće iskustvo, ali i veliki izazov. Pošto je za snimanje korišten sami ambijent dvorca, kao što se to radilo 60-ih i 70-ih godina, to je bandu dalo dodatni, željeni, retro zvuk. Osim samog zvuka taj ambijent dao je i inspiraciju za snimanje video spota koji odiše viteškom tematikom. Sama činjenica da je band za vrijeme snimanja živio u Dvorcu, kao i to da je na albumu sve stvarno i obojeno emocijama pobuđenih duhovima prošlosti, time je ovaj daruvarski hard rock band htio odati počast svom gradu i njegovoj bogatoj povijesti.

Album je izašao 28. 11. 2017. godine kada i novi spot s premijerom na HRT-u u emisiji PopRock.hr. Danas se cijeli album može poslušati i novi spot pogledati putem bandovog YouTube kanala.