Darko Rundek gostuje u novom spotu grupe Porto Morto

Ideja za spot je nastala na cesti

Porto Morto, zagrebački bend porijeklom iz JeboTona, objavio je video spot za pjesmu Hodaj na kojoj je ostvarena suradnja s prijateljem benda Darkom Rundekom.

“Hodaj” je drugi singl s drugog studijskog albuma benda naziva “Portofon” koji je objavljen prije pola godine te koji je u tom periodu primio odlične reakcije sve brojnije publike i kritike.

“Ideja za spot je nastala na cesti, pa smo na cestu i izašli jednog ranog jutra, sjeli u kombi i krenuli na izlet. Tamo nije bilo ničeg osim kamera i divnog krajolika.” – izjavio je glasnogovornik benda Marijan Norman.

Za dobar mix pjesme pobrinuli su se Hrvoje Klemenčić i Roko Crnić, a masterirao ju je Hrvoje Nikšić . Video produkciju potpisuju Hommage i Porto Morto, režiju i montažu Roko Crnić, kameru i kolor Aron Kovačić, a “Dobri Duh spota” je Maja Alibegović. 

Bend je proteklih pola godine proveo promovirajući novi album po raznim regionalnim klubovima i festivalima (Tvornica Kulture, Kino Šiška, Kvaka 22, Ferragosto Jam, Velvet Festival, Indirekt Festival, Hoomstock…), a istim tempom nastavlja i jesensku sezonu koja kreće nastupima na Protfestu u Bijeljini i Indirekt Festivalu u Beogradu.