David Drainman pjeva na novom albumu Megadetha

dave mustaine

Frontman Megadetha, Dave Mustaine je službeno najavio Davida Drainmana, pjevača metal benda Device/Disturbed, kao specijalnog gostujućeg  vokala na njihovom nadolazećem albumu “Super Collider“. Prema Mustaineu, Drainman je dao svoj doprinos pjevajući na dvije pjesme; “Forget To Remember“ i “Dance in the Rain“.

Kako je Mustaine izjavio na Tweeteru; “ Veliko hvala Davidu Drainmanu za pjevanje na Super Collideru i jedva čekam vidjeti Device uživo“. Device je industrial metal bend koji je Drainman osnovao prošle godine sa bivšim gitaristom Filtera, Genom Lenardom.

David Drainman je izjavio; “Čast je i privilegija dati doprinos na novom Megadethovom albumu, uz puno poštovanja prema Daveu Mustaineu“.

Tako je napokon riješeno pitanje specijalnih gostiju, koje su spomenuli Megadethovci prošlog mjeseca. Međutim, detalji oko još jednog gostujućeg pjevača, country legende Willya Nelsona, ostaje pod velom tajne. Nedavno je spomenuto da bi Nelson mogao izvesti pjesmu “Black Crow“, ali informacija i dalje ostaje nepotvrđena.