Deveta epizoda Glazbenog lonca uz kantautoricu Billie Joan

Nakon Judinih sinova The Yellow Buzza koji su svoj session pokidali u prosincu prošle godine, s prvim naznakama proljeća u Glazbeni lonac dolazi i jedina Judina kći – splitska kantautorica Ivana Pezo, odnosno Billie Joan.

Glazbom se počela baviti od malih nogu, a njezin glazbeni izričaj podosta je fokusiran na socijalnu i društvenu tematiku, iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste neće biti, bar ne onih očiglednih.

Prvi koncert imala je u sklopu demo festivala „StArt“ u Splitu 2014. godine, nakon toga su se zaredali festivali HGF, HR Demo Klub, Jelen Demofest, Zasviraj s Žujom – InMusic… Nastupala je s Ninom Romić, bila dio acoustic stage-a na Ferragosto Jamu u Orahovici, Exposure music festivalu, Sound of Streets fest u Mariboru….

Na Glazbeni lonac dolazi s albumom prvijencem “Barren Land” koji samo što nije ugledao svjetlo dana, a na njemu će se naći 11 akustičnih pjesama.

Početak: 20h

Ulaz: besplatan. Potiče se posjetitelje da bendove podrže donacijama u lončić koji će visiti u Kavezu. Sav prihod koji se tijekom večeri skupi ide isključivo njima kao potpora dosadašnjem i ulog u budući rad.