Dijelimo 2×2 ulaznice za adventski koncert Antiphonusa

AntiphonusVokalni ansambl Antiphonus pod umjetničkim okriljem dirigenta Tomislava Fačinija, čije je lice javnosti poznato s malih ekrana gdje je u šouu „Maestro“ jedan od članova žirija, na prvu nedjellu Došašća, pod svečanim svodom Crkve Sv. Katarine u Zagrebu, otvara svoj sad već tradicionalni ciklus od četiri koncerta – Trinitas.

Poznat po nastupima isprepletenima svim žanrovima koje izvodi isključivo komorno, čak i kada su na repertoaru kompleksni vokalno-instrumentalni odabiri, Antiphonus će u nedjelju 29. studenog s početkom u 20 sati, u glazbenoj adventskoj raskoši, izvesti Bachov virtuozni motet „Singet dem Herrn ein neues Lied“, kao i Monteverdijeve psalme iz „Selve morale et spirituale“ te Byrda, Pärta i Rahmanjinova.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna za koncert u Crkvi Sv. Katarine mogu se nabaviti sat vremena prije pa do početka koncerta na blagajni na ulazu, a umirovljenike, studente i učenike očekuje popust i ulaznice za 35 kuna.

MIXER.HR dijeli 2×2 ulaznice. Odgovorite točno na pitanje: “Čiji će motet izvoditi Antiphonus u Crkvi Sv. Katarine?” Odgovore šaljite na nagradnjacha@mixer.hr.